dinsdag 21 juni 2016

Axelle marie jo

De AXELLE rising sun lingerie collectie geeft je een stralend gevoel. Perfect passende dameslingerie in trendy designs? Kies uit de mooiste BH's en slips.

BH in rising sun uit de AXELLE lingerie collectie toont jouw lichaam op zijn mooist. Ontdek de combinatie van perfecte pasvorm en vrouwelijke luxe. Marie Jo online kopen serie AXELLE cashmere blue, giardino, jewel green, Cosmopolitan Blue, gardenia rose, wit, rising sun.


Marie Jo heeft oog voor detail en creëert enkel lingerie van de allerfijnste materialen en top kwaliteit.

Marie Jo Axelle gemakkelijk en snel online bestellen. Bekijk de online lingerie serie in alle kleuren en profiteer van onze acties en scherpe prijzen. U kan bij ons lingerie van Marie-Jo online bestellen. Marie-Jo's Axelle is beschikbaar in Rising Sun, Wit en Cashmere Blue.


De Axelle beugel BH van Marie Jo is uitgevoerd in de kleur Rising Sun. Deze chique, rode BH heeft onderaan de cups een bloemenprint en is aan de . De Axelle Voorgevormde Balconnnet van Marie Jo is uitgevoerd in een zomerse, witte stof met bloemen Giardino. De kanten afwerking boven de cups en . Weelderige kant loopt over de welving van de boezem en zet het verleidelijke decolleté in de verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts