dinsdag 19 mei 2020

Van kleine foto's een grote foto maken

Een fotomozaïek is een grote foto die wordt opgebouwd uit heel veel kleine foto's. Als je op een afstand naar er naar kijkt, zie je de zogenaamde hoofdfoto. Een greep uit de gelegenheden waarvoor wij regelmatig een foto mozaiek maken:.

Bestel je foto op mozaïek op een canvas, poster of tuinposter. Bij een fotomozaïek is je foto opgebouwd uit veel kleine foto's die samen één beeld vormen. We maken duizenden leuke foto's waar we niets mee doen.


Zonde om al die momenten te vergeten.

Ik wil iets dergelijks maken, met dat verschil dat de grote foto echt bestaat uit allemaal kleine foto's maar die hoeven samen dan weer niet de . Download de mozaiekfoto als een grote jpeg en laat hem ergens anders goedkoop. De hoofdfoto is de foto die wordt opgebouwd uit alle kleine foto's. Eigen foto op linnen doek (canvas), fotopapier, sticker, fotomozaïek, panorama,.


De afzonderlijke kleine foto's zijn boven verwachting goed zichtbaar, echt top. Een grote foto die is opgebouwd uit kleine foto's: een mozaiekfoto. Een optische illusie waarbij één grote foto uit meerdere kleine foto's bestaat.


Hierbij wordt van een heleboel kleine digitale foto's één grote afbeelding. Om een fotomozaïek te maken importeert u één grote foto en een verzameling kleine .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts