dinsdag 26 mei 2020

Uk bh maten

De Engelse merken die wij in het assortiment hebben, hebben een andere maatvoering als wij in Nederland hebben. BH Maten omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen. BH maten van UK, USA, Australië, Frankrijk en Italië omrekenen naar EU.

Neen, Bereken je bh maat en bestel de voor jou overeenkomende beha maat en cupmaat. Draag jij nu een Europese I cupmaat, probeer dan een UK HH cup . Omrekenen kledingmaten voor vrouwen: gratis online conversie van internationale kleding maten. Jurken, pakken, jassen, blouses, jeans, BH-maten etc.

In Amerika gebruiken ze voor BH maten als 34C enz. Nou vroeg ik me af, wat is 75A dan in het Amerikaans? Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva. Lees hier over de verschillen en over. Voorheen zat er geen verschil in de UK cupmaat en de EU cupmaat.


BH maten met letter voor omtrek onder de borst en het cijfer voor het verschil met. Ik heb een geweldige bh gezien op een engelse site. Dit is een vraag die wij bijna dagelijks gesteld krijgen in onze winkels. Omdat wij bij LACE wel duizenden beha´s hebben van zowel EU als UK fabrikanten, zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts