woensdag 29 april 2020

Triumph iso

De Triumph Iso is voorzien van een vernieuwde soort demping, namelijk de PWRGRID+. PWRGRID is de voor Saucony kenmerkende . Saucony heeft een nieuwe versie van de Triumph Iso op de markt gebracht: de Triumph Iso 2.

All4running-medewerkster Margon Groen testte . Ik kreeg de Saucony Triumph ISO mee om te testen. Nu een aantal weken later heb ik een mooi beeld van deze schoen en de nieuwe technologieën die er in . Schoen van het Jaar 2016: Saucony Triumph Iso.

Het was voor Runner's World niet moeilijk om de Editor's Choice te vinden en die uit te . Saucony heeft met de Triumph ISO een sterk antwoord op de concurrentie in het hoogsegment van hardloopschoenen in de neutral categorie. De Triumph ISO is de nieuwste versie van Saucony's maximum cushioning model in het neutrale segment. Net als de voorgaande versies is . The result is the most plush and comfortable running experience we've ever created.


The benchmark is officially set in the Triumph ISO3. This ride provides enhanced energy underfoot with an increased EVERUN landing zone, while the ISOFIT . Snel dook hij naar achteren en kwam met de nieuwe saucony triumph ISO terug. Hij had net een paar test exemplaren binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts