donderdag 9 april 2020

Te kleine bh

De meest verkochte BH maat in NL is 75B, dit in tegenstelling tot de meest voorkomende maat 70C. Vrouwen kopen massaal een te kleine cup . Helloo, ik vroeg laatst aan mijn moeder of ze vond of de bh die ik aan had te klein was, ze zei van wel (was 75AA).

BH klachten en irritatiesberichtenjuli 2016Kleine borsten welke BH? Beha Fitting,rh:lace-lingerie. BH maat zelf opmeten - Zwangerschapspagina,rh:zwangerschapspagina.

Lingerie voor grote cupmaten - Majouline Lingerieshop - Hoe bereken. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Nochtans is een goede beha belangrijk, niet alleen om er goed uit te zien, maar. Veel meiden kopen een te kleine beha, met als resultaat pijnlijke borsten. De beugel zou op je ribben onder je borsten moeten rusten en niet . De bh wijkt middenvoor van de romp af: Meestal zal de cup te klein zijn, er moet voldoende ruimte in de cup zijn om middenvoor tot aan de romp aan te sluiten.


Wanneer je borsten uit de cups puilen en je als het ware vier borsten krijgt is de cupmaat van je BH te klein. Wanneer de cups echter rimpelen is de cupmaat te .

Veel vrouwen hebben behas met verschillende maten in huis en dragen soms zelfs een te kleine beha om de borsten groter te doen lijken. Zie je dat de beugel van de beha niet mooi aansluit op het borstbeen en zitten er plooien op de cups? Dat komt omdat je cupmaat te klein is.


Dacht je dat een beha uitkiezen voor vrouwen met maatje Kate Hudson een eitje was? Afzakkende bandjes, te grote cups. Elke vrouw weet dat de perfecte beha vinden een uitputtende strijd kan zijn. Je hebt een te kleine cupmaat aan.


Kies een cupmaat groter voor een beter draagcomfort. Zit je oude BH tevens te strak neem dan niet alleen een . Geloof het of niet, maar meer dan van de vrouwen draagt een bh in de verkeerde maat. Bij de meesten is de omvang te wijd en de cupmaat te klein Hoewel . En tot slot weten de meeste vrouwen niet hoe je een bh hoort te 'verzorgen'. In de meeste gevallen betekent dit dat je cup te klein is.


Als je een beha met een ¾ cup draagt en je hebt grote borsten, dan is het verstandig om te kiezen voor . Als de beha niet goed past zijn er drie mogelijkheden: de omvang is te groot of te klein, de maat van de cup is te groot of te . Ik kan geen medische reden bedenken waarom het slecht zou zijn. Wel kan het minder comfortabel zitten lijkt mij. De oorzaak is vaak dat je bh te groot is (soms zelfs twee maten) of de.


Het probleem doet zich vooral voor bij grote borsten die in te kleine . Is de bh omvang te groot, wordt de borst niet volledig gesteund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts