donderdag 14 november 2019

Speciale bh voor open rug

Hunkemöller heeft verschillende bh accessoires speciaal voor kleding met een blote rug. Shop ze nu gemakkelijk online op Hunkemöller. Een rugloze bh is handig voor onder een jurk of top met een open of doorzichtige achterkant.

Enjoy en natuurlijk bedankt voor het kijken! Girlscene's Annemerel droeg op haar eindexamen een jurk met een diepuitgesneden decolleté en een open rug, ze koos ervoor om behaloos naar haar gala te . Bij zo'n open rug zie je natuurlijk gelijk je beha. Ik draag daaronder een speciaal broekje of gebruik speciale tape die ervoor zorgt dat het .

Door middel van de plak beha kan je nu eindelijk die mooie jurkjes aan met een open rug die je eerder niet aantrok omdat je geen idee had hoe dit dan moest. Een goed passende beha (strapless is handig!), een schaar, naald en draad en hét jurkje met open rug waarmee je van plan bent de show te . Heb jij voor de kerst een jurkje gekocht met een open rug, maar weet je. Er zijn ook speciale bandjes die je eigen beha bandjes verlengen.


Maar hoe staan die flirterige jurkjes met open rug dan sexy met de feestdagen? Je kunt altijd speciale BH's in de winkel kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts