dinsdag 15 oktober 2019

Sloggi light ultra soft

De Light Ultra Soft serie is net zoals de andere Invisibles series onzichtbaar onder strakke kleding. Sloggi Ultra Soft Hip caramel 10100137-caramel . Dames string van Sloggi uit de Invisible Light Ultra Soft collectie.

Dames short van Sloggi uit de Invisible Light Ultra Soft collectie. Voel u comfortabel in de sloggi Ultra Light-serie. Deze lingerie is gemaakt van vochtregulerende en soepele materialen die voorkomen dat randen en naden . De lingerie uit de sloggi Ultra Light-serie heeft vochtregulerende eigenschappen en accentueert de contouren van het lichaam.

De lingerie uit de sloggi Ultra Light-serie is ongeëvenaard in draagcomfort en pasvorm. Ze is gemaakt van innovatieve stof die vocht reguleert. De short uit de Sloggi Light Ultra Soft-serie is ongeëvenaard in draagcomfort en pasvorm.


De short is gemaakt van een innovatieve stof die vocht reguleert. Sloggi-light-ultra-soft-short - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. De naam zegt het al; super licht en zacht! Deze short is naadloos, onzichtbaar en heeft een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts