donderdag 17 oktober 2019

Slipdress hunkemoller

Draag een slipdress of babydoll om in te slapen! Een slipdress of babydoll is niet alleen heel vrouwelijk, maar zit ook lekker door de verfijnde stoffen waarvan . Wat deze slipdress zo bijzonder maakt is het romantische kant en de mesh details aan de voorzijde.

Deze slipdress is uitgevoerd in mesh en heeft een baan met een satijnen look aan de voorzijde. De slipdress is afgewerkt met kant op de . Voel je verleidelijk in deze sexy slipdress met kanten details. Deze slipdress is rijkelijk versierd met kant in een elegant bloemmotief en strikje tussen de cups.


Deze slipdress is voorzien van een zachte kwaliteit en kanten decoraties in bloem motief. Bij de borst zit een kleine strik. De slipdress heeft een diepe V-hals en . Comfortabele slipdress in half lang model, dat net boven de knie valt.


De slipdress is bij borst en schouderbandjes voorzien van kant en midden op de borst zit . Dames slipdress uit de Sylvie collectie van Hunkemöller, uitgevoerd in een semi-transparante stof. Het model is voorzien van voorgevormde push up cups, een . Dames slipdress van Hunkemöller, uitgevoerd in mesh met een satijnen voorpand en kanten details. Het model is voorzien van verstelbare schouderbandjes, . Dames slipdress van Hunkemöller, uitgevoerd in een satijnachtige kwaliteit met kanten details.


Het model heeft verstelbare schouderbandjes die op de rug . Vind slipdress hunkemoller op Marktplaats. Dames Nachthemden Jurkjes - Hunkemöller Modal Lace slipdress. Meer dan 2Hunkemöller Kleding online shoppen!


Amp;#9829; Bekijk alle Hunkemöller producten van verschillende webshops. Feel sexy in this Modal Lace slip dress finished at the top with lace. This slip dress reaches to just above the knees and has adjustable shoulder straps. Hunkemöller Ben je op zoek naar een babydoll of nachthemd?


Bekijk het ruime aanbod nu bij Zalando. Hunkemoller-slipdress - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de slipdress Zwart XL nachthemd.


De slipdress Zwart XL is al verkrijgbaar voor € 3op VERGELIJK. Tip: Hunkemöller Slipdress - Ik kom er eigenlijk nooit, maar zag in de etalage bij Hunkemöller deze fijne slipdress hangen. Vandaag in 'Hip of horror': een zwarte chiffon slipdress van Hunkemöller. Om de koude avonden de komende tijd iets warmer te maken. Damesmode, Hunkemoller Slipdress Lessie SatinDeze korte slipdress is stijlvol en sexy!


De losvallende plooien en het satijnen-look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts