donderdag 24 oktober 2019

Shapewear broek

Shapewear kan je er slanker en strakker uit laten zien in je kleding. Met het juiste corrigerende ondergoed zal je jurk, broek of topje nog beter staan . Als je er op let zie je steeds meer 'shapewear', ondergoed dat.

De broeken mèt pijpjes zijn bedoeld om buik, heupen en billen te shapen. Heb je een “hoge buik”, kies dan voor shapewear met een hoge taille of. Draag deze shapewear om er geweldig uit te zien in die strakke broek of dat leuke . Voel je zelfverzekerd met de producten uit de shapewear collectie van Hunkemöller met onder.

Corrigerend ondergoed opdat je er strakker en slanker uitziet. Shapewear voor een betoverend figuur vind je gegarandeerd op bonprix. Corrigerende broek bpc bonprix collection € 19.


Exclusieve Shapewear modellen, zoals de Shapewear broek of Shapewear rok, zorgen voor een betoverend silhouet - verkrijgbaar in de officiële Triumph . Niet alleen corrigerende slips, boxers en hemden, maar ook shapewear jurken. Goede shapewear kan je dan een handje helpen om je lekker te voelen in je favoriete outfit. Of het nu gaat om je buik, taille, billen, benen of heupen: voor ieder . De hoge shapewear broek van Scala is ideaal te dragen onder uw favoriete jurk of rok en dankzij de prettige pasvorm zult u het met veel plezier dragen.


De hoge shapewear broek van Scala brengt uw lichaam in shape en is daarnaast naadloos waardoor u het onder bijna al uw kleding kan dragen.

Korsetbroek met Extra Hoge Taille. Om je billen te corrigeren met shapewear kun je het beste kiezen voor een shapewear broek met pijpen tot aan je knieën. Miss Etam heeft nu een mooie plus size shapewear lijn.


Het jurkje valt net onder de billen en zorgt ervoor dat je broek mooi over je lichaam . Shapewear broek voor vrouwen Maat Zwart. Deze hoge kwaliteits shapewear broek is ideaal voor vrouwen die de beste punten van hun silhouet willen . Scala Hoge corrigerende broek - Maat M - Beige LET OP: ZONDER EMANA GAREN (BIOKRISTALLEN) Deze hoge shapewear broek van Scala is gemaakt van . Shapewear vind je in onze webshop in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld van Triumph shapewear.


Koop jouw Shapewear direct online! Schrijf de eerste review over dit product. Geen verzendkosten en gratis retour.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts