maandag 8 juli 2019

Panty aubergine

Wat fijn, want dan kan jij wel genieten van de Dublin grote maten panty, één van de meest comfortabele panty's in onze collectie! We hebben een ruime keuze aan paarse panty's. Zoek je een lichtpaarse, een mauve panty of heel donkerpaarse aubergine kleur panty?

Doorlopende, opaque panty van lycra en multivezel (denier) in aubergine met een subtiele satijnglans. De panty heeft een katoenen kruisje en platte naden . Ontdek 5Panty's van topmerken als Oroblu, Falke Kunert. Panty Pure Matt aubergine denier - Falke - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking.

Diva Mode te Borne is de speciaalzaak van Overijssel in grote maten. Bij Diva Mode kunt u terecht voor stijlvolle en elegante damesmode in de maten tot en . Cette panty Dublin is een opaque (semi-transparant of halfdoorschijnende) 60den panty van multivezel. De panty is dik en erg zacht, heeft een rugstuk en . Cette is dé specialist in grote maten panty's en kousjes.


Auberige dikke panty gemaakt van bamboe uit de duurzame collectie van Braintree. De kleur van de panty is effe en per stuk verpakt. Vergrijkbaar in de kleuren antraciet, aubergine, donker bruin, donker grijs, donker .

Koop Shiny Happy Panty Aubergine of andere kousen via Kousen Karton. Snelle levering kwaliteit met absolute garantie. Onlangs stond in het Leidsch Dagblad een heel leuk artikeltje over het stiefkindje van de mode: de panty.


Een dikke sterke katoenen euralon panty koop je natuurlijk online bij sokkenmarkt. Camel, Zan Marine, Petrol-bleu, Kersenroo Donkerbruin, Aubergine, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts