donderdag 11 juli 2019

Lange kimono badjas

In de sauna, tijdens het logeren of gewoon lekker thuis, met badjassen en kimono's voor dames voel jij je in je element. Een badjas vind je namelijk in de . Een dunne badjas zonder kraag, zonder capuchon, dat is een badjas in.

Sommige kimono's lijken op een Japanse kimono, met driekwart mouw, lang model . Dames badjas lange mouw - bpc bonprix collection. Kimono met etnoprint Angel of Style zwart gedessineerd. Bij Hunkemöller shop je fijne badjassen en kimono's.

Er is veel keuze uit verschillende stoffen en modellen. Kies een warme zachte badjas of ga voor een . Als u liever geen korte badjas wilt hebben dan bent u voor een lange badjas ook op het juiste adres. Kimono badjassen staan sportief en modern.


Kijk voor je kimono badjas bij Badjas Boetiek. Badjas voor lange en slanke mannen kimono. Geschikt als badjas, ochtendjas of kamerjas. Japanse Yukata Kimono Lang Blossom Black.


De leukste badjassen en kimono s vind je bij Livera.

Bezoek onze webshop en bekijk onze ochtendjassen of een van de filialen bij jou in de buurt. Daarnaast hebben wij verschillende lange badjassen. Zo hebben we een lange badjas met sjaalkraag of bijvoorbeeld een lange badjas kimono.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts