woensdag 12 september 2018

Oroblu magie 40

De magie uit de beenmode collectie van Oroblu is een half doorzichtige panty en verkrijgbaar in diverse kleuren. De Magie is een semi-opaque (half dekkende) panty met .

De Oroblu Magie panty is een heerlijke, half-doorzichtige glanspanty van denier met een prachtige satijnglans en een bijzonder goed draagcomfort . Panty denier semi-opaque met versterkt teengedeelte en transparant broekgedeelte, platte naden en kruisje voor extra draagcomfort. Half doorzichtige panty van Oroblu in denier met satijnglans.

De comfortabele panty heeft platte naden en is egaal gekleurd tot en met de taille. Deze half transparante, licht glanzende panty is een uiterst comfortabele panty door het transparante broekgedeelte, de platte naden en een . Magie Panty in de kleur moka van het merk Oroblu. Deze half transparante, licht glanzende panty (denier) heeft een versterkt teengedeelte waardoor er minder snel ladders ontstaan. Deze Magie panty is een mooie satijnglanzende panty en oogt transparant (denier) heeft een versterkt teengedeelte waardoor de kans op ladders bij de . De Oroblu Magie denier is een glans panty van hoogwaardige kwaliteit met een versterkt teengedeelte en transparant broekje.


De panty is uitgevoerd met platte naden en een transparant broekje, onzichtbaar. Als je mooie, zacht glanzende benen wilt is de Magic Satin Tights denier panty van Oroblu een perfecte keuze. De Magie glanspanty is er in meerdere . De Magie van Oroblu is een semi-transparante, glanzende panty van denier. Glanzende panty's zijn de favoriete panty's in Nederland. De Oroblu Magie Black panty is een half transparante, licht glanzende panty (denier) en heeft een versterkt teengedeelte waardoor er minder snel ladders . Oroblu - Magie Tight Panty, denier lycra shine, kleur Negre (bruin) - GRATIS VERZENDING vanaf €3- Voor 17:besteld?


Magie van Oroblu is een semi-transparante, glanzende panty.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts