vrijdag 28 september 2018

Ochtendjas engels

Let op; In het UK-Engels en het US-Engels worden verschillende woorden gebruikt. Vertalingen van 'ochtendjas' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden.

Nederlands - Engels vertaling van 'ochtendjas'. Bekijk hier de vertaling van het woord 'ochtendjas' van het Nederlands naar het Engels. Tevens vindt u links naar verklarende woordenboeken, synoniemen en . Vertalingen in context van ochtendjas in Nederlands-Engels van Reverso Context: Ik wilde geld halen toen haar ochtendjas openviel.

Op deze pagina vind je de vertaling van ochtendjas van Nederlands naar Engels. Een ochtendjas kan ook van andere stof dan badstof zijn, bijv zijde oid. NL EN Nederlands Engels vertalingen voor ochtendjas. Zoek woord ochtendjas heeft resultaten. Ochtendjas vertaling in Engels — gevonden.


Ochtendjas — Nederlandse Engels vertaling, Voorbeelden, bekijk alle, vertalen nu online. Je hebt gezocht op het woord: ochtendjas. Friese vertaling van het Nederlandse woord „ochtendjas”.


De 'Woordenlijst 24× liever Nederlands' geeft de.

Nachtjapon en bijpassende ochtendjas. Translation and Meaning of ochtendjas, Definition of ochtendjas in Almaany. Nederlands, Engels woordenboek, een woordenboek Frans, . Translation Matrix for kamerjas: . Het zijn dan ook de Engelse kolonisten die de pyjama introduceerde en het als.


Een ochtendjas in Japanse stijl, zonder kraag en met wijde mouwen. Derek Rose is een klassiek Engels familiebedrijf (sinds 1926) en maakt nachtkleding, loungewear en ondergoed van uitmuntende kwaliteit in een uniek design .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts