dinsdag 18 september 2018

Icebreaker muts

Sportkleding Icebreaker Muts - rocket blauwgrijs: € 2Bij Zalando (op 15-3-17). Gratis bezorging retournering, snelle levering en veilig betalen! Deze muts is gemaakt van een aantal verschillende Icebreaker kwaliteiten.

De ideale keuze als je een extra warmtelaag zoekt om maximaal van je wintersport . Muts van Icebreaker vervaardigd van GT 2stof ( merino en elastane). Dit is een hele dunne muts die prettig is voor actieve sporten zoals hardlopen. De Oasis Beanie van Icebreaker met kleurrijke banen zorgt ervoor dat je warm.

Merinowol bestaat en voor uit Acrylic is deze muts bijzonder snel droog. De Icebreaker handschoenen kunnen ook als onderhandschoen dienen. Icebreaker merino mutsen en balaclava's beschermen je hoofd tegen de kou. ICEBREAKER ACCESSOIRESIcebreaker merino handschoenen, sjaals, chutes en mutsen bieden een prima isolatie terwijl het materiaal ademt en niet kriebelt.


Heel anders dan de 'gewone' schapen in de laaglanden, Icebreaker merino's leven in de zwaarste omstandigheden in Nieuw-Zeeland Zuidelijke Alpen. Blijf stijlvol warm met deze klassiek gestylde, unisex Icebreaker Nova Hat. Een muts met een warme, jeukvrije 260gm Merino binnenzijde en een non-pilling . Vergelijk Icebreaker Heren Muts en vind de laagste prijs.


Bestel kleding online bij de beste webshops.

De Pocket van Icebreaker is een lichtgewicht wollen muts. Hij is ideaal voor actief gebruik op koude dagen, bijvoorbeeld hardlopen of fietsen. Het is de ultieme midweight voor skiërs, mountaineers, bikers en iedereen die zich . Muts - de beste selectie van winkels op Internet.


Vergelijk de producten en maak eenvoudig uw keuze met . Icebreaker Skyline muts blauw I Gunstig online bestellen bij outdoor specialist CAMPZ. Hij is ideaal voor actief gebruik op koude dagen, bijvoorbeeld hardlopen of . Modieuze sportmuts die strak om het hoofd sluit. Gemaakt van Merino, lycra, kleur zwart. Het Merinoras is een schapensoort met een . Icebreaker is een merk uit Nieuw-Zeelan gespecialiseerd in thermisch.


De muts is gemaakt van 1 Merino Wol, daardoor is deze natuurlijk antibacterieel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts