donderdag 18 mei 2017

Bikini maten omrekenen

Omrekenen kledingmaten voor vrouwen: gratis online conversie van internationale kleding maten. Jurken, pakken, jassen, blouses, jeans, BH-maten etc. BH Maten omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen.

BH maten van UK, USA, Australië, Frankrijk en Italië omrekenen naar EU. Indien je tussen twee maten valt, adviseren wij voor de beste pasvorm de grootste maat te kiezen. Deze maattabellen zijn een indicatie.


US Amerikaanse kledingmaten omrekenen met deze maattabel.

Op deze pagina kun je de Amerikaanse kledingmaten omrekenen naar Europese kledingmaten. De EU maten kan je hier omrekenen voor heren en dames. Bekijk ook de maattabel met buitenlandse maatvoeringen.


Eenvoudig zelf je bikini maat opeten en bepalen. Bekijk ook de tabel voor de bikini maat omrekenen. De Engelse merken die wij in het assortiment hebben, hebben een andere maatvoering als wij . Ook kan je kledingmaten omrekenen via de maattabellen die je hieronder ziet.


Kan ik de bikini maten vergelijken met mijn BH maat? De meest voorkomende fout is het dragen van een te grote omvangsmaat.

Na het omrekenen van jouw nieuwe, juiste bh maat zal deze dus iets strakker zitten. BH maat is 75C, moet ik dan de 34C hebben van bikinitop? Wel nog even zelf omrekenen naar euro!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts