woensdag 10 mei 2017

Bh jurkje

Een jurk dragen zonder bh, wanneer is dat nodig? Nou bijvoorbeeld als je het perfecte jurkje eindelijk hebt gevonden, maar dat ie met beha . Net een nieuw jurkje met een lage rug maar altijd last van zichtbare bh bandjes?

Door onze extra lange, verstelbare backstrap, die . Niets zo mooi (en sexy!) als een jurkje met blote rug, toch? Met deze briljante tip heb je wél het comfort van een beha, maar géén lelijke band . Dilemma: een prachtige jurk maar met onmogelijke beha-situatie?

We kunnen je alvast verzekeren, je zoektocht zal nog wel even in . Enjoy en natuurlijk bedankt voor het kijken! Bij zo'n open rug zie je natuurlijk gelijk je beha. Ik heb serieus ooit een feestje gehad waarbij ik een jurkje met open rug droeg waarbij een . Gister heb ik een strapless jurkje gekocht. Tijdens het shoppen niet de juiste bh aan, dus thuis meteen m'n strapless push up bh aangetrokken.


Een rugloze bh is handig voor onder een jurk of top met een open of doorzichtige achterkant. Bijvoorbeeld bij een zogenaamd rug decolleté of als je kleding aan . Waarom is een BH gemaakt zoals ze gemaakt zijn?

Ja, die vragen stel je jezelf wel eens als je hét perfecte avondjurkje hebt gevonden, maar . Ik heb voor kerst een hele leuke jurk gekocht. Beha onder aan kan, want de rug is open. Welke bh onder jurk met V hals aan de achterkant. Hier is-ie: de oplossing voor 'de beha' in combinatie met 'de blote rug'. In de vorm van een filmpje met supersimpele DIY.


Om deze rugloze bh te maken heb je naast een schaar ook naald en draad of. Ik heb jaren geleden een bh gekocht bij de Hunkemoller met doorzichtige schouderbandjes en een doorzichtige achterkant. De schouderbanden komen vanuit het midden van de cup en zijn zo centraal geplaatst. Deze BH is vooral geschikt voor onder hoogsluitende tops en jurkjes. Hallo, voor mijn gala in juni ben ik op zoek naar een jurk.


Zoals je op die foto ziet hoef je er geen bh onder te dragen ^O^. Een bh jurkje kan met voorgevormde cups met beugels zijn. Bij de serie's van LingaDore zit er meestal extra bandjes bij voor het kruisen van de bandjes op de . Er zijn maar weinig vrouwen die een strapless jurk zonder bh kunnen dragen.


Het idee dat je er een bh onder draagt, zorgt bovendien ook voor een 'veiliger' . Een groot dilemma van vele vrouwen. Dat jurkje aan willen waar je een strapless bh onder moet, maar hij zakt steeds af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts