donderdag 26 januari 2017

Midas dekkers

Wie in de catalogus van de Koninklijke Bibliotheek naar publicaties op naam van Midas Dekkers zoekt, stuit in eerste instantie op een indrukwekkend aantal . Wandert Jacobus Dekkers, beter bekend als Midas Dekkers (Haarlem, april 1946), is een Nederlandse bioloog en schrijver van fictie en non-fictie voor . Onder het pseudoniem Midas (naar de wolf in Donald Duck) Dekkers schreef de 70-jarige bioloog meer dan vijftig boeken en is hij al een .

De natuur weet het beter en is ons altijd een stap voor' zegt bioloog Midas Dekkers. Maandag december begint zijn nieuwe tv-programma . Han Lips is columnist van Het Parool. Doordeweeks schrijft hij hier over wat hem is opgevallen op televisie.

Midas Dekkers vindt Freek Vonk een ontzettend lieve jongen, maar hij begrijpt niets van de manier waarop zijn collega tv-bioloog met wilde . Alle Midas Dekkers citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u altijd en alleen op citaten. Midas Dekkers is schrijver en bioloog. Hij schreef columns en artikelen over honderden beesten en hun bijzondere eigenschappen, en kreeg veel ook . Midas Dekkers vertelt over het wonder der natuur. Wie denkt dat de mensheid de eerste was die een piramide bouwde, het wiel uitvon of klittenband bedacht, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts