dinsdag 1 maart 2016

Losse onderbroeken

Een deel van de participerende heren droeg altijd strakke boxers; een ander deel hees zich overdag in losse onderbroeken en sliep 's nachts . Bekijk de categorie boxershorts en onderbroeken op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.

Hieronder vallen ook de Funderwear onderbroeken die je in ons assortiment aantreft. Niets is vervelender dan een onderbroek, boxershort, slip of panty dat niet prettig zit. Merken als Armani, Giovanni, Zaccini, Sloggi en Funderwear staan bekend . Er zijn onderbroeken die beter zijn voor je gezondheid.


Een strakke slip, een losse boxer of helemaal naakt?

Jouw naam of tekst op een onderbroek bedrukken? Bij YourUnderwearStore heeft u een ruime keuze wijde onderbroeken van de merken Bjorn Borg, Diesel, Emporio Armani, Joe Snyder, . Wil je heren boxershorts bestellen? De grootste collectie onderbroeken van o. Bjorn Borg, Armani, Calvin Klein, Hom en Schiesser vind je bij Dimenno.


Reduceert het risico op heupfacturen. De Hipshield is ontworpen om bescherming te bieden bij een val. De protector vangt de klap op na een val of botsing. Strak, losse boxers zitten niet fijn en vind ik niet mooi. Ik draag ook niet altijd de meest charmante onderbroeken hoor.


Wat dragen jullie het liefste een strakke of een losse? Ik heb ruim jaar geen nieuwe onderbroeken gekocht tot het moment dat ik kennis maakte met een ander type onderbroek; de losse . De onderbroek voor mannen ligt nogal preien. Te strakke onderbroeken zijn niet goed voor de ballen en de inhoud ervan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts