maandag 28 maart 2016

Craft singlet heren

Craft Cool Seamless Singlet Heren - M-L. Be Active Comfort Roundneck Singlet M voor heren Craft wit. Het Craft Active Comfort Singlet voor heren is zacht en elastisch.

Het singlet houd je droog, warm en comfortabel. De Craft Stay Cool Thermo Singlet voor heren zorgt ervoor dat je nooit oververhit raakt. De sinlet heeft een zeer goed ventilatie door de mesh.


De Craft Cool Singlet with Mesh Royal is een lichtgewicht regular fit shirt met optimale ventilatie en een verkoelende werking voor heren.

Het Craft Active Hardloop Singlet heeft de volgende eigenschappen: Dit Craft Singlet voor heren is een comfortabel runningshirt, voorzien van . Het Craft active singlet is een hardloopshirt voor de koude winterdagen. Craft Hardloopkleding Singlet van Track and Field voor mannen in veel verschillende kleuren voor een scherpe prijs bij hardloopkleding24. Bestel jouw heren singlet of heren thermohemd bij Thermowear.


Thermowear levert sporthemden en zweethemden van Craft, Falke, Odlo en Icebreaker. Craft Singlet Stay Cool Heren Zwart M. Craft singlet De Craft Stay Cool Singlet is ontworpen om het lichaam droog en koel te houden bij warme omstandigheden . Craft heren singlet 'Cool' - Deze singlet voor heren is uiterst comfortabel en sluit goed aan op het lichaam. Het materiaal heeft een mesh-top voor superieure .

Craft heren singlet 'Cool superlight' - Deze heren singlet van craft heeft een ergonomisch model en sluit mooi aan op het lichaam. De Craft Cool Seamless singlet heren zwart is voorzien van platte naden om irritatie gedurende het sporten te voorkomen. De singlet van Craft kan gebruikt . Het Craft Devotion Singlet mouwloos shirt voor heren houdt je lijf superdroog! Goed ventileren lichtgewicht en naadloos! De Craft Cool Seamless singlet heren wit is een all-sport model dat het lichaam door middel van kleine ventilatieopeningen van frisse lucht voorziet.


De Active Comfort van Craft staat voor functie en fashion. Active Comfort houdt het lichaam warm en droog in milde tot warme omstandigheden tijdens . De Craft Active Comfort Roundneck Singlet is uitermate geschikt voor gebruik bij milde tot warme weersomstandigheden. Deze Craft Cool Intensity Singlet heren, heeft een mouwloos ontwerp en is gemaakt van dun lichtgewicht polyester met een unieke CoolMax Air technologie. Shop online voor Craft Heren tanktop uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.


CRAFT BE ACTIVE COMFORT Roundneck Singlet (Heren).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts