woensdag 16 maart 2016

Fresk pyjama

Fresk biedt vanaf deze winter een collectie baby basics uit biologisch katoen: slabbetjes,. De Fresk pyjama met voet beschikt over een uitstekend draagcomfort. De pyjama is gemaakt van zacht en duurzaam biologisch katoen en uitgerust met handige .

Fresk baby pyjama's voor baby's tussen de 0-maanden oud. De baby pyjama van Fresk is van 1 biologisch katoen en zit erg comfortabel. Lieve pyjama met walvissen van het trendy merk Fresk.


De pyjama heeft drukknopen aan de onderkant, waardoor de luier makkelijk te verschonen is.

Wat zal je kindje lekker slapen in deze fijne, zachte pyjama van Fresk. De pyjama heeft lange mouwen en is gemaakt van biologisch katoen. Fresk is een nieuw Nederlands merk en betekent fris in het Scandinavisch. De collectie is een combinatie van eigenwijs Hollands design met een vleugje retro . De dessins zijn duidelijk herkenbaar die van Fresk. Door de drukknoopjes tussen de beentjes is het gemakkelijk om de pyjama aan te doen, of om je kindje te . Pyjama zonder voet Leaves Mint van het Nederlandse merk Fresk.


De pyjama is heerlijk zacht en is gemaakt van organisch katoen. Fresk pyjama met voet Whale mellow Zacht roze.

Een fijne, zachte pyjama met voet, gemaakt van biologisch katoen. De pyjama heeft handige drukknoopjes . De eekhoorns en egeltjes van deze Fresk-pyjama, tot maanden, nemen je kleine spruit al snel mee naar dromenland! Op zoek naar Fresk Pyjama met diertjes ? Hoe gaaf is deze grijze Leaves pyjama met blaadjes patroon van het merk Fresk.


Een onmisbaar item in de garderobe van je kleine spruit. In deze superzachte pyjama zal je baby ongetwijfeld heerlijk slapen. De pyjama is vervaardigd uit 1 organisch katoen voor een fijne pasvorm en veel.


Wie is er geen fan van deze leuke prints van Fresk? Deze zachte pyjama is gemaakt van 1 organisch katoen en biedt een heerlijk draagcomfort. Het Nederlandse babymerk Fresk combineert hollandse design met een vleugje Scandinavië.


Dat is terug te zien in hun kekke prints designs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts