woensdag 30 december 2015

Mey allure

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Een brede, chique kantband siert het zijdeachtig glanzende, extreem gladde materiaal van allure.

Een zilverkleurig metalen Mey-label . Sinds jaren zijn wij dealer van Mey ondergoed en nu dus ook online. Wij hebben veel op voorraad en kunnen. Mey Allure zwart voorgevormde bh bestelt u eenvoudig online bij de wereld van lingerie, de grootste lingeriespeciaalzaak van NL.

Mey Allure gemakkelijk en snel online bestellen. Bekijk de gehele Mey Allure lingerie collectie in alle kleuren en profiteer van onze acties en scherpe prijzen. Mey Allure Spacer beha gladde beha met kanten details perfecte pasvorm door de spacercups. Mey Allure beha 7430wit 4009602101630_1. Mey Joan spacer beha black diamond.


Mey Allure beha spacer beha met beugels het spacer materiaal vormt de cups, maar blijft ademen afgewerkt met. Voorgevormde bh Mey allure Deze voorgevormde bi stretch bh van mey komt uit de serie allure. De cups van deze bh zijn mooi hoog omsloten bij de borsten en . De dessous-cup van de Mey allure bh verleent de borst een natuurlijke, ronde vorm.

De Allure bh is een alltime favourite uit de Mey dessous collectie, nu in de fantastische blauwe kleur indigo. Kom voor Mey Allure lingerie naar Lavida Lingerie. Wij zijn gespecialiseerd in lingerie en borstprotheses. Alles in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd . Dan ben je bij ons in de juiste webshop! Neem een kijkje in ons online Mey assortiment.


Afbeelding van Mey Allure Spacer BH BLACK 74388. Mey Spacer BH van de serie Allure . Een rioslip in de kleur Princess uit de serie Allure van Mey. Prachtige string die aan alle kanten mooi aansluit. Bijpassend bij de Allure Bh in Bailly.


Een chique string afgewerkt met rondom een brede strook kant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts