dinsdag 15 december 2015

Cemfort b65

De nieuwste generatie vezelcement golfplaten van Cembrit zijn gemaakt van geselecteerde natuurlijke en milieuvriendelijke grondstoffen. Cemfort golfplaten worden gemaakt van vezelcement, en zijn versterkt met een beveiligings-strip. Cemfort BVezelcement golfplaten zijn zeer duurzaam en worden gebruikt voor een breed scala aan dak- en geveltoepassingen.

Golfplaat Cemfort Bzwart Lengte 27mm. Cemfort golfplaten worden gebruikt voor een breed scala aan dak- en geveltoepassingen. De Cemfort Bcementvezel golfplaten en hulpstukken van Cembrit worden geperst uit een combinatie van sterke kunststof vezels met eersteklas cement.


Cemfort Bgolfplaten zijn nagenoeg onderhoudsvrij en snel te plaatsen.

Om het installeren te vereenvoudigen kunnen de lengtes 1en 1cm tevens . Vezelcement golfplaten geproduceerd op basis van cement en synthetische PVA vezels. Ideaal voor bijvoorbeeld stallen, maneges of schuren. Wij verkopen alleen 1e keus vezelcementplaten van zeer goede kwaliteit.


Cembrit: Cemfort Bproductbeschrijving in Cobosystems, dè online lokatie voor informatie en documentatie over bouwproducten en leveranciers, inclusief . Cemfort Beterniet golfplaat 305x110cm zwart. Golfplaat Cemfort Kleur: Zwart Afmeting: 3x 1cm Prijs per stuk incl. Golfplaten geproduceerd op basis van cement en synthetische PVA vezels.


Cemfort Bgolfplaat 1830x10mm Roodbruin.

Vezelcementen golfplaat met interlaminaire PP beveiligingsstrip. Op Speurders vind je Cembrit vezelcement golfplaten Cemfort B65. In ons assortiment vindt u ook de vezelcement golfplaten Cemfort B65. De milieuvriendelijke en natuurlijke grondstoffen van vezelcement zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts