maandag 7 december 2015

Cup 85b

Jij hebt met 80C dus in verhouding met je lichaam grotere borsten, maar jouw borsten passen waarschijnlijk ook in de cups van haar 85B . Als je net tussen maten in zit en je de cups van je bh in bijvoorbeeld maat 75C best goed passen, maar de bh toch te strak onder je borsten . Wat maakt onze volle cup-bh's zo speciaal? Bh-omtrek, 6 7 7 8 8 9 9 10 10 110. Maar erg is dat niet , ze zullen dan wel een 85B opsturen wat dezelfde maat is.


Een misverstand is dat de cup bij alle omvangsmaten even groot zou zijn. Het is dus niet zo dat de cup bij 70B de cup even groot is als bij 85B.

De cup bij 70B is bijvoorbeeld niet even groot als bij 85B. Als je in omvang maat groter bent gegaan (vb. van naar 85) dan is de cup automatisch al maat groter! Daarom geldt dat als je in omvang maat groter . Merk Freya, De Freya Soft Cup is een veelgekozen allround sport bh met laag decolleté, beugels en . Een Kwart Cup BH draag je eigenlijk vooral omdat je het leuk en spannend vindt,. D daarvan is de cup net even ietsjes groter anders ga je naar 80DD.


Dag luitjes ik ben jaar en heb al cup 85c, hoop niet dat ze nog echt groter worden ,maar kan ik nu al een operatie laten doen. International Bra Size Conversion. The bra size converter can be used to convert your bra size to all international bra sizes.

Een voorbeeld: je borstomvang is cm en de omvang van je bovenlichaam. Er zijn maar een aantal cups, en die worden op deze manier verdeel voor de rest telt je omvang dus. Een kleinere zustermaat: of kies een kleinere cup met een wijdere omvang. Bijvoorbeeld 85B in plaats van 80C.


Als je online bestelt, kies dan voor een . Koop dit product veilig met iDEAL, Paypal of Mr . Bh lise charmel maat 70b en 85b maat : 70c maat : 70a-75a- 80a voorgevormd met beugel model l. Focus desir met mooie paillette op. B1x Hoesje rechts 2xHoesje Links 85b 1xHoesje links ,90b 1xHoesje rechts, 1xHoesje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts