maandag 20 juli 2015

Kleine fotos in grote foto

Van veraf zie je duidelijk de doelfoto terug, van dichtbij kun je de kleine foto's. Een fotomozaïek is een grote foto die wordt opgebouwd uit heel veel kleine foto's. Als je op een afstand naar er naar kijkt, zie je de zogenaamde hoofdfoto.

Bij het verzamelen van de kleine deelfoto's (de foto's waarmee de hoofdfoto wordt nagemaakt) is verstandig om te controleren of een foto . We maken duizenden leuke foto's waar we niets mee doen. Zonde om al die momenten te vergeten. Presenteer je foto op unieke wijze met een fotomozaïek.

Bij een fotomozaïek is je foto opgebouwd uit veel kleine foto's die samen één beeld vormen. Eigen foto op linnen doek (canvas), fotopapier, sticker, fotomozaïek, panorama,. De afzonderlijke kleine foto's zijn boven verwachting goed zichtbaar, echt top. Een grote foto die is opgebouwd uit kleine foto's: een mozaiekfoto.


Download de mozaiekfoto als een grote jpeg en laat hem ergens anders goedkoop. De hoofdfoto is de foto die wordt opgebouwd uit alle kleine foto's. Maak van meerdere digitale foto's één grote mozaïek-afbeelding. Hierbij wordt van een heleboel kleine digitale foto's één grote afbeelding gemaakt.


Je ziet het vaak op profielfoto's dat je van 100en foto's een foto is gemaakt.

Voor school wil ik allemaal portretfoto's in een tekst doen. Weet iemand hoe het heet als je hetgene zoals op de afbeelding wil toepassen of weet iemand een . Kies het formaat, verstuur de foto's via mozaikfoto. Met IXXI maak je heel eenvoudig zelf wanddecoratie met je eigen foto's. Je kan hierbij kiezen uit het maken van een fotocollage, fotovergroting of zelfs een . Een optische illusie waarbij één grote foto uit meerdere kleine foto's bestaat.


Ik ben op zoek naar een site waar ik een soort kleine foto palletjes die. Ik wil iets dergelijks maken, met dat verschil dat de grote foto echt bestaat uit allemaal kleine foto's maar die hoeven samen dan weer niet de . Creëer gratis online fotocollages. Schik ze tot een collage of gebruik een van de vele templates.


Dan is het wellicht handig om meerdere foto's te kiezen om zo een collage. Net als bij de pop art heb je zelf een grote stem in hoe en waar jou foto's op canvas .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts