donderdag 30 juli 2015

Badjas kind fleece

Ideaal voor thuisgebruik een badjas gemaakt van 1 ultra zacht fleece. Fleece badjassen online bestellen. Een badjas is een soort jas gemaakt van badstof, katoen of fleece die oorspronkelijk.

Fleece badjassen zijn erg in trek bij dames, heren en kinderen. Bekijk een ruim assortiment Fleece badjassen profiteer van. Baby badjas - bpc bonprix collection.


Frozen badjas kinderen lichtblauw 128.

Wil je liever badstof, of koop je een fleece badjas voor je kind? Dat hangt echt af van wat je zelf belangrijk vindt. Natuurlijk kun je ook je kind mee laten beslissen . Badjassen koop je bij wehkamp makkelijk online. Velours, fleece, satijn of zachte badstof. Ook deze is van 1 fleece gemaakt en houdt jouw kind lekker warm.


Voor de één zal dat een zachte fleece kinderbadjas zijn en voor de ander een badstof . Zachte fleece badjas in de kleur rood van het merk Rebelle. Kijk snel verder voor nog heel veel meer kinderbadjasjes!

Onze modellen zijn gemaakt van het zachtste fleecekatoen wat fijn aanvoelt en. Verras je (klein)kind en borduur de badjas met naam!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts