woensdag 1 juli 2015

David beckham onderbroek

David Beckham Intimately Yours Men eau de toilette spray ml. HM gebruikt cookies om je de beste winkelervaring te geven. Als je onze diensten blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik van .

AMSTERDAM - David Beckham blijft voorlopig samenwerken met HM. Het was geen leuke week voor David Beckham. Zijn halve leven heeft hij met succes de onbaatzuchtige filantroop uitgehangen, maar opeens . Wat doen de sterren op social media?

Je ziet het in de social rubriek: Lekker Loeren. Geen halszaken, maar toch fijn dat je er over mee kunt praten. De David Beckham bodywear lijn zal in 18HM winkels wereldwijd verkocht worden. Ga jij ook een David Beckham onderbroek aan vriendlief cadeau doen . David Beckham heeft onlangs een onderbroekenlijn voor HM gelanceerd en schittert uiteraard ook in de reclamecampagnes.


Tommy Hilfiger benoemt voetballer David Beckham tot ondergoedmodel van het jaar, of eigenlijk: van de eeuw. Menig vrouwenhart is sneller gaan kloppen: Er gaan geruchten dat David Beckham opnieuw uit de kleren zal gaan voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts