dinsdag 10 september 2019

Sloggi slip

Sloggi staat bekend om hoge kwaliteit slips, tops en bh's en dankzij de verschillende series is er . Sloggi Feel Sensation Maxi 101430huidskleur. Sloggi EverNew Lace Maxi zwart 10162958-04 .

Al jaar is sloggi met zijn expertise in feelgood ondergoed marktleider in slips. Geen enkel ander merk verwent vrouwen vandaag met zo veel soorten . Ontdek de nieuwe Sloggi damesslips collectie. SLOGGI Tailleslip feel pure set van 3.

Sloggi Basic short long zwart 2+GRATIS. Sloggi Basic midi slip blauw 2+GRATIS. Sloggi ondergoed is zacht, soepel, comfortabel en elastisch. Sliponline heeft het grootste assortiment in sloggi's ondergoed. Vanaf de oprichting in 19tot nu, zijn er alleen al meer dan een miljard Sloggi slips verkocht in ruim dertig landen over de hele wereld.


Op zoek naar comfortabel Sloggi heren ondergoed? Sloggi boxershorts en slips zijn soepel en elastisch. Bekijk de collectie Sloggi ondergoed in de webshop.


De Sloggi Basic Midi Slips (4-pack) hebben de volgende eigenschappen: Deze Sloggi slips voor dames worden geleverd in een set van slips.

De meest verkochte serie van Sloggi, de Basic. De tai is daar een belangrijk onderdeel van. Pasvorm, de fijne elastische katoen, het comfort en de afwerking . Tot op de dag van vandaag is de Sloggi slip de meest gedragen vorm van ondergoed voor mannen. Later werd ook de strakke variant op de boxershort . Online goedkope sloggi Slips vergelijken en kopen. Een ruime keuze aan voordelige en mooie sloggi Slips vind je bij ShopAlike.


Midi 4p Slip in de kleur zwart van het merk Sloggi. Het gebruik van soepel katoen en hoogwaardige microvezels in de Sloggi Romance-serie garandeert uitzonderlijk draagcomfort voor elke dag. Op zoek naar de perfecte Sloggi slip?


Kom naar onze website en vind je ideale Sloggi slip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts