donderdag 26 september 2019

Shapewear billen lift

Met de Triumph Shapewear voor billen krijgt uw figuur een adembenemend silhouet: De officiële Triumph Online Shop presenteert u nu de nieuwste Triumph . Comfortabele slip die de omtrek van je billen egaliseert. Shorts die je billen liften en zorgen voor een slanke taille .

Voor alle verschillende vormen zijn er ook verschillende soorten shapewear. Of slips met een pijpje waarvan je bovenbenen slanker worden en slips die je billen liften of meer vulling geven, zodat ze een mooie ronding krijgen. Corrigerende panty van Le Bourget vormt en lift de billen door het gebruik van .

De slip is te vergelijken met een BH voor de borsten maar dan voor de Billen. Het ondersteunt en lift uw billen op magische wijze. De nieuwe en verbeterde kont-lifter, gemaakt van unieke materialen die een zeer sterke compressie hebben.


Ultiem draagcomfort, ondersteuning en . Ook kan shapewear je borsten en billen liften. Mooi voor je lichaam én goed voor je zelfvertrouwen. Natuurlijk kies je zelf welke delen van jouw lichaam je wilt .

Slappe en hangende billen zijn verleden tijd met de kont lift onderbroek van Butt Secret. Corrigeert en lift de contouren van de billen! Billen-lift Xtreme - Kont-Lift Broek - Afslankbroek - Shapewear.


De nieuwe en verbeterde kont-lifter, gemaakt van unieke materialen die een zeer sterke . Met de Ultimate Kont-Lift Boxer van Jalana zijn slappe en hangende billen verleden tijd! Shapewear is alles behalve ouderwets. Het broekje zorgt voor strakkere billen en u kunt hiermee ook uw buik corrigeren. Groothandel Billen lift uit Chinese Billen lift Groothandelaars Repertorium.


Butt Lifting Panty Korte Billen Lifter Bum Enhancer Knickers Slim Shapewear. Waist Trainers, Butt Lifters en overige Shapewear. Waist Trainer Corset of Vest kopen? Train je taille door het dragen van . We hebben broekjes en pantyslips van Cette en Rago Shapewear.


Magisch corrigerende slip die een mooie platte buik geeft, de billen lift en de onderrug . Push up voor je billen, shapewear, bil-lifting pants. Deze slips zorgen ervoor dat u billen omhoog gelift worden en voller lijken. De slips zijn, net als normale slips . Deze Anti-cellulite buttlifter lift je billen.


Daarnaast verminderd cellulitis door de speciale breitechniek met NILIT garen. Artikelnummer: Y-00-LC-8a; Mate van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts