maandag 26 augustus 2019

Vogue badjas

De stof heeft een mooie glans en voelt zacht en soepel aan. Lekker lichte, korte badjas met rits en koordjes. Neem nu 5x Vogue voor €en krijg daarbij een Vogue badjas cadeau!

Leuke badjas met rits van vandyck in ice blue Vogue. Kop iets ongewoons, met unieke items voor vogue badjas van duizenden onafhankelijke ontwerpers en vintage verzamelaars op Etsy. Badjas Vogue VanDyck, een zomer kwaliteit velours met rits, badjas met kraag.


Trendy, korte badjas met diepe steekzakken, trekkoord bij taille en ritssluiting.

Waan jezelf iedere dag weer in een luxe resort met badjas Vogue uit de Van Dyck collectie. Dit elegante model is vervaardigd van zware velours, dat bestaat uit . Verzendkosten: bij bestellingen boven de € 5- betaalt u geen verzendkosten. Vandyck badjas Vogue ice blue is zachte badjas die soepel aan voelt. De badjas is slankgesneden en heeft een rits.


Daarnaast is de badjas voorzien van een . Vandyck - badjas vogue light coral maat: medium nieuw en ongedragen! Nieuwprijs: € 695)vraagprijs is excl.

Gigi Hadid droeg de badjas een maand geleden in Amsterdam en nu kan jij 'm ook bemachtigen. Uitgevoerd in jersey kwaliteit van katoen en polyester.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts