dinsdag 27 augustus 2019

Streepjespyjama

Meneertje Streepjespyjama Hardcover. Meneertje Streepjespyjama gaat naar bed. Eenmaal in slaap, voeren zijn dromen hem ver weg, recht naar een grote, .

Een vrolijk gestreepte mannen pyjama van het merk Robson. Het pyjamashirt is gestreept in de kleuren groen, blauw, wit en rood. Dit grote boek gaat over een mannetje in een zwart-wit gestreepte pyjama: Meneertje Streepjespyjama.


Hij gaat slapen en droomt over New York.

Tapir Penang is 'streepjespyjama' ontgroeid in Blijdorp. Tapir Penang groeit als kool in Diergaarde Blijdorp. Eenmaal in slaap, voeren zijn dromen hem ver weg, recht naar een grote, spectaculaire stad met veel mensen, veel . Illustraties: Frédérique Bertrand . Meneertje Streepjespyjama is een boek waarbij de plaatjes helemaal tot leven komen.


Het wild zwijn is niet het aantrekkelijkste dier van de Veluwe, maar de biggetjes zijn superschattig. Het lijkt of ze streepjespyjamas aanhebben .

Snelle zweefvlieg in streepjespyjama. Koos Dijksterhuis– 0:0 september 2010. Zijn streepjespakje zou je met een gevangenisuniform kunnen . In zijn dromen neemt meneertje Streepjespyjama je mee naar New York, naar de warenhuizen, Broadway en Central Park. MENEERTJE STREEPJESPYJAMA IN NEW YORK.


Uitgegeven: door Clavis in 2012; Samenvatting: Meneertje Streepjespyjama gaat slapen. In zijn droom reist hij naar New York: langs vliegvelden, . Meneertje Streepjespyjama in New York : Meneertje Streepjespyjama gaat naar bed. Eenmaal in slaap, voeren zijn dromen hem ver weg, recht naar. Het is bedtijd en meneertje Streepjespyjama gaat slapen.


In zijn magische pyjama kan hij razendsnel wegflitsen, en wij mogen met hem mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts