vrijdag 11 januari 2019

Satijnen sloop

Het beautygeheim van Kim Feenstra en Froukje de Both voor glanzend haar en een gave huid! Meer dan slechts een satijnen kussensloop of zijden kussensloop! Beauty pillow: Satijnen kussenslopen voor glanzend haar en een stralende huid.

Ervaar de voordelen van de Beauty Pillow zelf of verwen een ander ermee. Na het wassen kan de sloop de droger in en komt daar vervolgens krimpvrij uit. Satijn kan geweven zijn van katoen, zijde, polyester en andere materialen. Wat is het verschil tussen een zijden kussensloop (beddengoed) en satijn? Dat had ik niet verwacht, moet ik eerlijk zeggen.


Een satijnen kussensloop heeft zoveel voordelen dat het eigenlijk niet mag ontbreken bij mensen die graag mooi haar en een mooie huid willen. Vergelijk Satijnen kussenslopen uit de nieuwste collectie en vind direct goedkope. Dommelin Kussensloop Deluxe Satijn Terracotta x cm. Crème satijnen kussensloop van 1 polyester satijn.


Slapen op een prachtig satijnen kussensloop van Beauty Pillow betekent wakker worden met een . Een kussensloop van satijn zorgt voor een gave huid glanzend haar. Zelf stond ik hier nogal sceptisch tegenover, maar na maanden slapen op een kussensloop van satijn (zijde) zie ik echt verschil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts