vrijdag 11 januari 2019

Pyjama brandweer

Pyjama is gemaakt van 1katoen en afgewerkt met elastische boorden. Verkrijgbaar in de maten:tot en . Leuke consumenten winkel boxers nachthemden funderwear pyjama grote maten 3xl xl xl 6xl 7xl 8xl schoenen boots baby.

FUN2WEAR JONGENS PYJAMA BRANDWEER. De brandweer pyjama is, zoals de brandweerman in het echt draagt, zwart met rood en logo op de borst en . Katoenen jongens pyjama met een stoere print. De print op voor- en achterkant is verschillend en geeft licht in het donker.

De pyjama heeft elastische boorden . Brandweer pyjama voor uw dochter of zoon kleindochter of kleinzoon een neefje of nichtje met een stoere opdruk van een brandweer logo of grappige tekst. Pyjama Brandweer Materiaal: 1 katoen Maat: 86-92. Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. Mooie badstof pyjama van Playshoes met brandweer motief.


De Politie, Brandweer Militair Pyjama zijn weer Binnen! Verkoop online van kinderkleding, schoenen en accessoires.

Brandweer-pyjama - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. Funderwear Brandweer Pyjama met rode broek voor jongensStoer om in te slapen en spelen. De Playama kinder pyjama brandweer is een fijne kinder pyjama verpakt in een echt sprookjesboek met brandweerman masker. Maat tabel schoeisel voor kinderen: Voetlengte in cm. Schoenmaat EU (NL) 28 . Een jongens pyjama met een gestreepte pyjamabroek en een t-shirt.


Mooie pyjama van goede kwaliteit met een fijne lange broek. Superstoere brandweer pyjama met rode broek. Het shirtje heeft een aantal kleine drukkers op de schouder. De strepen op het ruggetje zijn Glow in the Dark . Blauwe pyjama met brandweerwagens van het Zweedse merk Maxomorra.


De pyjama bestaat uit een broek en een longsleeve.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts