dinsdag 24 juli 2018

Bondage harnas

De meeste harnassen hebben een zwarte kleur en bevatten verschillende kettingen. Een bondage harnas maakt het seks spel nog opwindender. Bondage harnas van leer, borstharnas, peniskorf, riemenpak van leer voor dames en heren.

Mooie Tuig leren dames body's of een volledig metalen BH en Slip . Leder buttplug en dildo harnas vrouw . Bondage harnassen voor volledige controle of overgave. Bekiijk alle harnassen bij de BDSM specialist!

Een bondage harnas is een harnas van leer of kunstleer dat een bepaald deel van het lichaam omhult en in bedwang houdt. In een bondage harnas is elke seconde een avontuur. Bestel hem eenvoudig en discreet op TheGayShop. Met de bondage positioneerhulp van Frisky, kun je genieten van sexy spelletjes en bondage. Bondage Harnassen kopen: Goedkope bondage harnassen vandaag besteld is morgen discreet in huis.


Bondage Harnassen kopen en vergelijken. Ons assortiment bestaat uit vele verschillende Bondage Harnassen voor zowel mannen als vrouwen. Vandaag bestelt is morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts