woensdag 20 december 2017

Dekker watersport

Micron antifouling, Hempel antifouling, Raymarine iwin snelheid en dieptepakket. Garmin 7kaartplotter met Nederlandse kaart. De grootste watersportwinkel in de regio.

Dekker Watersport is de specialist in watersportartikelen en tevens zeilmakerij. Ruim 2500mgroot en gevestigd aan . Dekker Watersport te Zaandam een Jabsco drinkwaterpomp.

Niet dat ik al zover was met mijn boot maar hij was . Zaandam – De 150e verjaardag van Dekker Watersport in Zaandam is voor Zijne Majesteit Koning Willem Alexander de . DEKKER Watersport is voor mij al jarenlang de plaats om mijn artikelen te kopen voor mijn boot de ZA De Jager. Mede door de grote inzet en kennis van het . Dat zijn eigenaren Marc en Sander Prins van Dekker Watersport in Zaandam omdat hun bedrijf sinds afgelopen vrijdag . De Dekker iCatalogus - De eerste watersport catalogus app die tevens je weercenter aan boord is!

Dekker Watersport in Zaandam bestaat dit jaar 1jaar. Koning Willem Alexander heeft daarom het bedrijf het predicaat 'Hofleverancier' . Adres, Pieter Ghijsenlaan 15PV, Zaandam. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Dekker Watersport in Zaandam vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Check onze paas nieuwsbrief met voorjaars . De 150e verjaardag van Dekker Watersport in Zaandam is voor Zijne Majesteit Koning Willem Alexander de reden om het bedrijf het predicaat . Dekker Watersport verkoopt alles wat je je maar kunt bedenken op het gebied van boten en watersport.


Van oude Loods naar moderne watersportwinkel met zeilmakerij. Architect: Peter Bode advies ingenieursbureau. Koop voordelig tijdens het clubkoopweekend bij Dekker Watersport.


Ook dit jaar organiseert Dekker Watersport weer een exclusief clubkoopweekend. Pieter Ghijsenlaan 15PV ZAANDAM Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts