zondag 17 december 2017

Bh maat dd

DD of bijv maat E, maar wat is het. Hoewel behamaten nagenoeg overal op dezelfde manier worden. tussen en centimeter cup DD; tussen en centimeter cup E en .

Altijd moeite om eindelijk eens een leuke BH te vinden in de cupmaat DD? BH maten met letter voor omtrek onder de borst en het cijfer voor het verschil met. De dubbele letters zijn ook verdwenen, DD is E. Om wat meer orde en duidelijkheid te scheppen in de verschillende maten van kledij kwam er de Europese norm, EN 13402.

Voor BH maten betekent dit dat de . Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva. Dan volgen A, B, C, D E en zo verder. Aan de rugzijde van de beha vermeldt een klein etiket vaak drie maten die elk met een verschillend systeem . In lingeriewinkels kun je precies laten opmeten wat jouw behamaat is.


Grote Cupmaten BH Strapless Collectie 20sexy, maar toch classy speciaal in . Grote cupmaten BH met beugel Collectie 20elegante uitstraling en een . Elomi bh Grote Cup-Maten Lingerie Collectie 2016-20Elomi Beautiful Lingerie. Elomi BH : Cupmaat DD E, F, FF, G, GG, H, HH, J, JJ en K - Elomi BH .

Sport BH Grote Cupmaat B,C,E,F,G,H,I,J,K,L,M,N. Grote cupmaten Sport bh omvang 6778899101011111212130. Freya bh omvang BH 65-70-75-80-- Freya BH Cupmaten D-DD-E-F-FF-G-GG-H. Freya lingerie is er speciaal voor kleine omvang en een grotere bh cupmaat.


Daarom kun je bij Farfallina ook kiezen voor een halve cupmaat of tussenmaat (cup D cup FF, cup GG, cup HH en cup JJ). Onderzoek heeft uitgewezen dat tot wel van de vrouwen de verkeerde bh maat dragen. Het vinden van de perfecte bh kan dan ook een hele opluchting zijn . Fantasie bh spacer moulded full cup Rebecca Lace DD-H Ivory. Een bh met grote cupmaten kan zowel een hele kleine als grote omvang hebben. Zo kunnen de cups van de ene bh in cupmaat 75C veel groter zijn dan de cup in een ander model.


Als je net tussen maten in zit en je de cups van je bh in bijvoorbeeld maat 75C. Erg vreemd want ik draag bh's met maat D en soms DD.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts