woensdag 26 april 2017

Panty onder trouwjurk

Een goed passend korset staat prachtig onder een strapless trouwjurk, omdat hierdoor. Eén ding is heel belangrijk: de kleur van je panty of kousen mag nooit . Welke panty, kous of stay-up je draagt onder je trouwjurk vraagt de nodige aandacht.

Het bepaald mede het succes van je bruidsoutfit. Ik moet nog even afwachten hoe hoog mijn trouwjurk precies zit aan de. Deze bruidsaccessoires draag je onder je trouwjurk!


Plakkousen zijn makkelijker in het dragen bij een toiletbezoek dan panty's.

Weet jij al wat je onder je trouwjurk gaat dragen? Als je een panty wilt dragen kies dan een kleur die bij je huidskleur past, de juiste maat . Je hebt geen gedoe met randen van een panty onder je jurk. Je zit niet met de strakke band om je buik van een panty. En geen panty, maar van die lange kousen, met zo'n plakband op je.


Ik heb op amplebosom een corset besteld voor onder mijn trouwjurk. Geen panty bij black tienov 2014Jurk zonder hakkenmaart 2008Meer resultaten van forum. Niet goed: het dragen van een normale beha onder een trouwjurk die laag . Panty's mogen niet ontbreken wanneer je een bruidsjurk draagt.

Supercool: draag een panty in een hippe kleur onder je trouwjurk. Een trouwjurk kan een lengte hebben die net onder de knie valt. Verleidelijke benen: er is keuze genoeg, van de bekende panty tot luxe.


Dus wie weet draag jij wel een paars torselet onder je trouwjurk. Tijdens je trouwdag staat de trouwjurk natuurlijk op de eerste plaats maar wat je daaronder draagt is minstens net zo. Hier een paar goede regels voor eventuele kousen of panty onder een bruidsjurk. In wat voor trouwjurk lijk ik slank? Topic voor beenmode -kousen(band)-hold ups-jarretels-panty etc.


Tot net onder de knie, en als dat teveel plakt bij mn bovenbenen doe ik. Kies dus voor elegante sexy stay ups of jarretelkousen, of speciale wedding panty's die bij de stijl en kleur van jouw lingerie en trouwjurk passen. Trek een zwart-wit gestreepte panty onder een korte witte trouwjurk aan, zet eventueel een klein zwart hoedje op en je bent helemaal Alice.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts