dinsdag 25 april 2017

Gel push up pads

Een enorm aanbod in verschillende soorten Push Up pads, Beha Vullingen en Cups voor vrouwen die voor een beter figuur zorgen. Bestel je Push Up Pads online en krijg GRATIS thuis gestuurd. Bekijk ons ruime assortiment in Push Up producten zoals behas, pads en broekjes.

De push-up pads die gevuld zijn met gel zijn ideaal voor beha's met een . Uitstekende Foam Push Up Pads pads waarmee je de buste de juiste vorm kunt geven. Deze doorzichtige Silicone Push Up Pads zijn gevuld met een gel en . Wil je graag iets meer decollecte maar ook een bh zonder vulling kunnen dragen wanneer dat nodig is?

Zorgt voor een extra push-up effect. De vullingen dienen onder de borst in de beugel bh aangebracht te worden. De pads zijn gemaakt van een doorzichtige gel in een omhulsel. Deze zijn bedoeld om onder de borst in de bh te plaatsen, om zo een push-up effect te creëren.


Siliconen-push-up-pads - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. Use these push-up pads for an extra push-up effect. Place these gel pads under your breasts in an underwired bra. Silicone Gel Push Up Pads are designed with a unique bump to add instant cleavage and a beautiful shape.


Create natural cleavage in any bra or swimsuit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts