dinsdag 31 maart 2015

Jokie en jet pyjama

Leonie87`s topic in de categorie VA: Pyjama Jokie en jet. Als je met deze pluchen rammelaar van Jet schudt hoor je een vrolijk belletje rinkelen! Deze vrolijke Jokie hamerbank is een goede manier om de hand- oog .

Mijn zoon is en is helemaal weg van Raveleijn én Jokie en Jet. Babywinkel Jokie pyjama is hier in de babywinkel van leuk warenhuis te vinden. Op de schudbeker staan Jokie en Jet afgebeeld en als je er uit drinkt, gaan . Dit jaar heeft de tas het thema Jokie en Jet (van de Efteling).

Luuk, maar een pyjamapapje kreeg hij wel. Uiteindelijk kozen we voor een Jokie en Jet knuffel, pyjama en een drinkbeker. De buit was een kleine euro en dat betekent dat je wel . Bij Prenatal vind je heel veel speelgoed en cadeau's van Jokie. Hierbij bieden wij aan een pyjama van jokie en jet.


Gekocht in februari 20in de efteling. Wel gedragen, maar kan nog een ronde mee. Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon de zee. Jokie en Jet horen vanuit hun luchtballon een hondje blaffen.

Jokie en Jet vertellen je wat je allemaal kunt doen in de Efteling. Ontmoet en groet deze vrolijke vrienden tijdens deze Efteling park show. Uniek jurkje met Jokie en Jet van de efteling!


In het midden voorzien van koord voor een perfecte pasvorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts