maandag 5 oktober 2020

Zwangerschaps meegroei bh

Een meegroei bh past zich tijdens de zwangerschap aan de borsten aan, geeft deze voldoende ondersteuning en voorkomt knellen. Hoe gaat het bij jullie met zwangerschap? Op het moment groeien mijn borsten wel heeeel erg snel (ben nu weken zwanger) .

Wat voor bh hebben jullie tijdens zwangerschap? Tijdens de laatste helft van de zwangerschap had ik maat groter . Meegroei BH's zijn BH's zonder beugel die gedurende de zwangerschap steun geven vanuit de cups tot aan de schouderbanden. Deze naadloze meegroei bh uit de basiscollectie van Prenatal heeft geen sluiting.

Gewoon omdat een zwangerschapsbeha prettiger draagt en je gevoelige borsten minder irriteert, ons advies is dan ook om een goede zwangerschapsbeha te . Meegroei bh's koop je eenvoudig online bij bol. Een functionele zwangerschaps bh met fijne pasvorm shop je online bij Noppies. Ook tijdens de zwangerschap is het belangrijk de juiste bh te dragen.


Tijdens de zwangerschap groeien en ontwikkelen de borsten zich in een snel tempo. Kost euro en je hebt er hele zwangerschap profijt. Ik heb sinds een paar daagjes ook de meegroei bh van de hema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts