dinsdag 16 juni 2020

Wat is de grootste bh maat

De behamaat is een kledingmaat voor beha's. Beha's worden geproduceerd in verschillende maten om tegemoet te komen aan de grote verscheidenheid in . Vrouwen uit Flevoland dragen naar verhouding het vaakst een bh in cupmaat D of groter.

In het onderstaand filmpje geeft lingerie koningin Marlies Dekkers tips voor het kiezen van de juiste bh maat. Zij heeft naar eigen zeggen de grootste borsten ter wereld. Zij heeft naar eigen zeggen de grootste borsten ter wereld en moet beha's kopen in maat 70Y!


Tja, vind maar eens een beha die een gewicht van kilo kan ondersteunen.

Wat vind jij van Mayra's extreme borstvergroting? Wat maakt onze volle cup-bh's zo speciaal? Het zoeken van de perfecte bh is van het allergrootste belang voor een optimaal draagcomfort en ondersteuning. Het kon natuurlijk niet uitblijven: er is nu ook een kaart die laat zien waar de vrouwen met de grootste cupmaat wonen. Tot voor kort was de G-cup de grootste behamaat.


Wie daar niet in kon, moest terecht bij gespecialiseerde shops. Grote maten lingerie – sexy lingerie grote maten. Ulla BH - Body cupmaat: B, C, E, F, G, H, I, J, K, tot de grootste cupmaat L. Onderzoek heeft uitgewezen dat tot wel van de vrouwen de verkeerde bh maat dragen.

Het vinden van de perfecte bh kan dan ook een hele opluchting zijn . BH maten met letter voor omtrek onder de borst en het cijfer voor het verschil met. Of is een voorgevormde bh juist precies wat je nodig hebt bij een grote. Een voorgevormde bh heeft als grootste voordeel dat de cups vaak .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts