woensdag 12 februari 2020

Wafelstof badstof

De ene zijde heeft een wafelstructuur, terwijl de andere zijde een badstof structuur heeft. Wafelstof met badstof rug, lichtgrijs, 130-135cm bree 1 katoen. Wafelstof met badstof binnenzijde.

Bij ons vindt u de meest uitgebreide collectie geplastificeerd katoen. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor creatieve ideeën, en de werkbeschrijving hiervoor. Bestel nu uw Badstof bij de Stoffenkraam.


Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stoffen, fournituren, accessoires en patronen.

Badstof Wafelstof Bamboe fleece – katoen. Home; Badstof Wafelstof Bamboe fleece – katoen. Wie weet waar ik net zulke grove wafelstof of wafeldoek kan vinden als. Had ik een lap fijne wafelstof met badstof en nog precies zon lap . Aan de ene kant een wafelstof en aan de andere kant een badstof structuur.


Te gebruiken voor badjassen, badcapes, aankleedkussen . Wafelkatoen taupe 1 cotton Breedte 1cm Mooie kwaliteit wafelstof. Deze stof wordt met name veel in de babykamer . Het wafelnestje is bijzonder geschikt voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer maanden.

Het nestje is gemaakt van wafelstof aan de . De luxe badcapes van Schatjes en Boefjes worden gemaakt van wafelstof met badstof. Wafel aan de buitenkant en badstof aan de binnenkant. De aankleedkussenhoes heeft een mooie pasvorm en blijft strak om het aankleedkussen zitten. Voor de middenbaan van de aankleedkussenhoes kan je . Prachtig babynest van ons eigen label My-Deer.


Gemaakt van wafelstof aan de buitenzijde en zachte badstof aan de binnenzijde. Omslagdoek gemaakt van mintgroene wafelstof en zachte witte badstof. Ook te gebruiken als badcape en dekentje. Handgemaakt door Studio Inspirazie.


Een basis hoes bestaat uit een wafelstof en een middenbaan uit badstof. Ook is het mogelijk om de middenbaan in een minkystof te kiezen, of alleen wafelstof. Roze wafelstof Witte badstof.


Heerlijk zachte doeken om overal voor te gebruiken. Als handdoek; Als spuugdoek; Als dun zomerdekentje enz. Sorteer op populariteit, Sorteer op gemiddelde waardering, Sorteer op nieuwheid .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts