maandag 6 januari 2020

Trunk boxershorts

Een kort strak boxershort wordt in de modewereld over het algemeen trunk genoemd. Een trunk heeft korte pijpjes en zien we bij alle merken terugkomen, met . En ook in de categorie strakke boxershorts zijn verschillende soorten te onderscheiden.

De trunk is een boxerbrief met korte pijpjes. Ruim tien jaar later startte Calvin Klein met underwear. De Emporio Armani Trunk Boxershorts hebben de volgende kenmerken: Deze Emporio Armani Trunk boxershorts hebben korte pijpjes en dragen zeer . Calvin Klein Low Rise Trunks (3-pack), rood- wit en blauw.

CALVIN KLEIN lange boxershort lang (set van 2) met logo-opschrift op de witte band. Stijlvolle 3-pack trunks van Tommy Hilfiger waarbij twee uni kleuren in bordeaux rood en blauw en een geruite short in dezelfde kleuren. Emporio Armani Armani Trunk Boxershorts M. Trendy 3-pack trunks met korte pijpjes van Emporio Armani met een donkerblauwe blauwe en paarse short.


Set van drie freshbright trunk boxershorts van Diesel in een comfortabele katoenkwaliteit met stretch. De set bestaat uit een uni groen, donkerblauw en een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts