woensdag 18 december 2019

Sportbh met voorsluiting

Een nieuwe naam, een nieuwe webshop! Een lang gekoesterde wens van veel van onze klanten is in vervulling gegaan. Onze collectie sport- en medische bh's .

PureLime Voorsluiting Sport BH Dames. Odlo Front Closure High Sport BH Wit. Anita Active 55sport bh met voorsluiting.


Zeer goed ondersteunende sport BH met voorsluiting voor na de borstoperatie ook voor de grotere cupmaten Is zeer comfortabel en ondersteunend.

Zeer goed ondersteunendepure lime sport BH met voorsluiting voor na de borstoperatie Is zeer comfortabel en ondersteunend. De Purelime sportbh met voorsluiting is gemakkelijk aan te trekken en wordt veel gedragen door vrouwen die een operatie hebben ondergaan aan de borsten. Het is belangrijk om een sportbh na een borstoperatie te dragen. De Purelime sportbh met voorsluiting is hiervoor erg goed geschikt. TRIACTION CONTROL BOOST Sport BH met voorsluiting.


Sport BH met voorsluiting Gratis Verzending ! Sport bh zonder beugel met voorsluiting 55(2-pack) Anita Active Sport BH. Anita Active Sportbeha frontline open 5523. Naadloze cups van lichte microvezel onderscheiden deze sport- en vrijetijdsbeha van Anita Active 5523.


Een aparte categorie binnen het assortiment van sportbeha's is sportbeha met voorsluiting. Dit type sportbeha is uiterst geschikt voor dames . Een Fila sportbh met voorsluiting, geschikt voor alle sporten tot een extreme impactvangymnastiek tot zumba! De bh heeft een lage uitsnede en een racerback . Sport bh zonder beugel met voorsluiting 5523. Een handige voorsluiting maakt deze beha naast comfortabel en ondersteunend ook nog eens erg handig.


Dit model is gemakkelijker aan te trekken en wordt . Deze sport bh van Pure Lime combineert stabiliteit en ondersteuning met een bijzonder draagcomfort door gebruik van een voorsluiting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts