woensdag 6 januari 2016

Slip kant

Draag deze heuphoge slip, van hoogwaardig katoen en elastan, voor optimaal draagcomfort. Anni Rolfi Kant Slip is afgewerkt met luxe kant. Ben je op zoek naar een nieuw slipje?

Zoek je een slipje dat er sexy uitziet én lekker zit? Van wit tot roo met of zonder kant, sexy of comfortabel. Ook voor comfortabele slips kun je bij Livera terecht Ontdek alle slips van Livera maar ook van de bekende merken.

COLLECTION in de Esprit Online-Shop. Veel verschillende designs en kleuren voor uw droomoutfit van Esprit! U heeft daarom een ruime keuze uit mooie maar ook comfortabele kanten slips bij Sloggies.


U kunt hierbij denken aan slips die totaal van kant zijn, welke dan . Maxi model damesslip gemaakt van katoen en elastomeer met badstof kruis voor extra draagcomfort. De slip heeft mooie ingezette kanten stukken. Altijd de nieuwste collectie online bij terStal. Gratis afhalen en retourneren in meer dan 2winkels!


Een fijne bikinislip met buikdeel van superzacht kant.

De slip is zowel zwanger als niet-zwanger te dragen. Het kant jeukt niet en rolt niet af. Slip met kant; high waist WB-Vorige. Slip met kant; high waist WB-Poirier.


Slip van verleidelijke kant; Highlight: de kralenhanger; Voor van transparante kant; Met katoenen kruisje; De bijpassende BH vind je onder …meer Artikeldetails. Een slip van transparant kant met een licht shaping effect op de buik en het zitvlak. De slip heeft een hoge taille en een gevoerd kruis.


Dames Slip met kant in koraal voor € € (0017) Bestel eenvoudig in de CA Online Shop – Snelle verzending en Gratis Retour. Hipsters, boxershorts, strings en slips: wat je smaak ook is; bij de Bijenkorf vind je wat je zoekt. De slips komen in vrolijke kleuren of neutrale tinten, met kant en . Deze sensuele kanten slip biedt een gevoel van luxe en vrouwelijkheid.


Samen met de kanten voedingsbeha of bustier is het een mooie en . Fijn zittende slip die extra mooi wordt door de kanten details. Het kant op de billen zorgt voor een verleidelijke uitstraling. Kruisje van katoen - Comfortabele . Bij deze slip is ook een bijpassend hemdje van Nina von C te bestellen.


De bovenzijde van de slip heeft een kanten rand en sluit mooi hoog af. Een zwangerschapsslip hoeft niet saai te zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts